onsdag 17 oktober 2012

17/10

Välkommen hem till oss!
Trots att de flesta vet att vi inte alls använder undervåningen, av förklarliga skäl ;), så händer det ändå då och då att det ringer på dörrklockan vid dörren.
På undervåningen.
Nu fungerar inte ringklockan, så nu kan de stå där nere och försöka ringa bäst de vill. Men vi har satt upp en lapp, så alla läskunniga kan undvika att försöka ta sig in genom den dörren.

Byggställningarna har idag äntligen tagits bort från huset (nu ligger de istället på baksidan och ser till att vi inte kan få in veden i pannrummet) så äntligen kan vi se hur taket faktiskt blev.
Och skillnad blev det.. Första bilden är tagen 27 oktober förra året och andra bilden är tagen idag.. Ganska bra, eller vad tycker ni?
Hallen idag.
Idag har Joakim pratat med Korp Bygg och det samtalet höjde humöret här hemma hos oss. Från början var det sagt att de skulle komma i november, men nu sa han att de kunde börja tidigare om vi bara blir klara med allt.
Så nu hänger det på Bodafors VVS, som måste komma och dra ett avlopp innan Korp kommer. Och så ska vi få bort den sista stenen i hallen, det får bli helgens aktivitet. :)
Vi ska även beställa 30 kubik macadam..

Nu händer det grejer :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar