torsdag 24 januari 2013

24/1

Nu har jag fått till ett par bilder av det som saknades i förra inlägget.
Vi har som sagt bytt fönsterna vid verandan. Innan har de stuckit ut en bra bit utanför räcket på verandan så vi passade på att flytta in dem nästan 2 dm.

Före

och efter!

Det saknas lite läkt över och under båda fönsterna samt panel på båda kanter, men annars är allt klart :) Nu återstår bara att köpa dörren, som vi redan valt ut :)

En färdigreglad hall! Saknas ett par bitar runt balkarna bara.. Det behövs för att kunna fästa råsponten i något. Vi har reglat upp ett dörrhål också. Det kommer inte att vara en dörr där när allt är klart, men eftersom vi har halva undervåningen kvar behövs något som skyddar mot det värsta dammet ;)

Den gigantiska tröskeln är borta!

Och vi har ett golv! Som vi får gå och vattna lite då och då :)
Nästa steg i renoveringen är att regla upp väggen som är bakom värmecentralen i bilden över. Den ska inte bara reglas upp så som vi har gjort med de andra utan den behöver mycket mer stöd eftersom det är en bärande vägg, som dessutom järnbalken går in i. Sen ska övriga väggar i förrådet/garderoben reglas upp och sen är det dags för elektrikern att komma och förbereda all el i kök, hall, garderob och veranda innan vi isolerar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar